forum
Лента обновлена: 41 seconds ago
LEONIDOVYCH
0xc5ce713829488765d8e9cd2cc5d659b434119480
LEONIDOVYCH · 3 months ago Инициатива
Оригинал ↗

Пока нет групп избранного.

Заборонити пропаганду ідеологій, що закликають до ненав...
Заборонити пропаганду ідеологій, що закликають до ненависті, насильства або дискримінації, зокрема нацизму. Визначити на законодавчому рівні правила щодо публічної пропаганди сексуальної тематики, у тому числі пов'язаної з ЛГБТ, з урахуванням конституційних прав і свобод людини. Забезпечити рівний захист усіх громадян від проявів антисемітизму, расизму, ксенофобії та інших форм дискримінації. Н...
agree 14 (100%)
disagree 0 (0%)

Всего голосов: 14 · голосование завершено

👍 3 👎 0 💬 2 🔁 0 🧠
LEONIDOVYCH · 3 months ago Заявление
Оригинал ↗

Как, по вашему мнению, должна осуществляться реабилитац...
Как, по вашему мнению, должна осуществляться реабилитация и компенсация возможного ущерба для граждан, которые были мобилизованы, а также для людей, которые из-за введённых ограничений прав и свобод были вынуждены скрываться или менять свой образ жизни?
👍 4 👎 0 💬 14 🔁 0 🧠
LEONIDOVYCH · 3 months ago Инициатива 🌍 Украина
Оригинал ↗

Поддерживаете ли вы введение принципа неотвратимости на...
Поддерживаете ли вы введение принципа неотвратимости наказания за коррупционные преступления и злоупотребление служебным положением, независимо от должности, статуса или политического влияния лица, с обеспечением равенства всех перед законом?
agree 27 (100%)
disagree 0 (0%)

Всего голосов: 27 · голосование завершено

👍 5 👎 0 💬 0 🔁 0 🧠
Оригинал ↗

Євгеній Володимирович я західної України , кожен день м...
Євгеній Володимирович я західної України , кожен день мене оточують люди які плодять і насаджують ненависть до людей з сходу і росіян, я дотримуюсь думки що ненависть породжує тільки більшу ненависть ,спілкуючись з людьми розумію що війна не просто так... Як це змінити ?
👍 9 👎 0 💬 3 🔁 0 🧠
Оригинал ↗

Доброго дня, запропонуйте в коментарях пропозиції щодо...
Доброго дня, запропонуйте в коментарях пропозиції щодо того що Ви хотіли б зміни в Україні в першу чергу після закінчення війни... Дякую за увагу!
👍 3 👎 0 💬 0 🔁 0 🧠
LEONIDOVYCH · 6 months ago Инициатива
Оригинал ↗

Чи згідні ви щоб Євгеній Володимирович дублював усі сво...
Чи згідні ви щоб Євгеній Володимирович дублював усі свої текстові пости з telegram в forum під своїм хештегом , вважаю що тим самим популяризував би мережу.
agree 41 (100%)
disagree 0 (0%)

Всего голосов: 41 · голосование завершено

👍 6 👎 0 💬 2 🔁 0 🧠