forum
Лента обновлена: 29 seconds ago
YURII MACHUZHAK · 3 months ago Инициатива
Оригинал ↗

Пока нет групп избранного.

Шановні громадяни прошу взяти участь у важливому на мою...

Шановні громадяни прошу взяти участь у важливому на мою думку питанні і проголосувати.

Ініціатива 3. Чи згідні Ви...??? На законодавчому рівні внести зміни щодо цифровізації національної валюти. ЗАБОРОНИТИ НА ЗАВЖДИ ДИСКУСІЇ І НЕ ДОПУСТИТИ ВИЛУЧЕННЯ З ОБІГУ ГОТІВКИ, думаю всі прекрасно розуміють що це призведе до рабства власного народу, у разі не лояльності до влади. Такої форми рабства активно добивається влада практично у всіх так званих цивілізованих країнах...

agree 30 (94%)
disagree 2 (6%)

Всего голосов: 32 · до 18.06.2027 11:41

👍 2 👎 0 💬 2 🔁 0 🧠

Комментарии (2)

Цифрова валюта лише інструмент. Те у чиїх руках знаходиться інструмент визначає спосіб його використання. У випадку якщо до оновленої української влади прийдуть про державні керівники, які по-справжньому зацікавлені у процвітанні українського населення, то цифрова валюта дозволить запобігти корупції та розкрадання державного бюджету, котрим займаються (поки що) прозахідні олігархи та компрадорські чиновники-підстилки.

Я не проти цифровізації , так чи інакше це станеться, але про державні керівники якщо і прийдуть то не на вічно... Я проти вилучення готівки , ми вже бачили і відчули на собі маніпуляції з боку деяких популярних банків в Україні, по відношенню до простих людей у яких позиція не співпадають із позицію влади диктаторів. У випадку відсутності готівки в теперішній час, влада в один клік безпідставно і без пояснень блокує рахунки, в такому випадку людина моментально залишається без засобів на існування...

Комментарии обновлены: 7 minutes ago

← Назад к ленте