forum
Лента обновлена: 45 seconds ago
KYRYLO DEMCHENKO ✓
0xfcbec449de175930b684f8c488c8b2cf188d3109
KYRYLO DEMCHENKO ✓ · 2 weeks ago Заявление
Оригинал ↗

Пока нет групп избранного.

Також хотів би звернутися до Євгенія Мураєва з пропозиц...
Також хотів би звернутися до Євгенія Мураєва з пропозицією. Вам уже казали щодо цього, але я хочу сказати ще раз: якщо у вас є така можливість і якщо ви вважаєте це доцільним, то я б на вашому місці спробував зв’язатися з якоюсь відомою людиною в інтернеті, наприклад із Юрієм Дудем. Він бере інтерв’ю у найрізноманітніших людей: російських блогерів, співаків тощо, а також українських та американсь...
предложение ИИ-текст: 20% Аналитическая ценность: 10%
👍 5 👎 0 💬 4 🔁 0

ИИ-аннотация: Автор предлагает Евгению Мураеву попробовать связаться с Юрием Дудем и договориться об интервью, считая, что это помогло бы самому Мураеву и продвижению форума.

KYRYLO DEMCHENKO ✓ · 2 weeks ago Заявление
Оригинал ↗

Пока нет групп избранного.

Доброго дня всім!
Доброго дня всім! Пишу це повідомлення Євгенію з надією, що він його побачить і відповість. Я почав дивитися вас півтора року тому. За цей час передивився всі ваші ефіри та відео, які ви публікували, а також ті, що вже були на каналі. Коли я вас слухаю, мені стає спокійно на душі, тому що я розумію: те, про що ви говорите, взято не звідкись незрозуміло звідки, а є результатом глибокого аналізу....
особисте звернення ИИ-текст: 20% Аналитическая ценность: 20%
👍 19 👎 0 💬 21 🔁 0

ИИ-аннотация: 19-річний глядач звертається до Євгенія з проханням порадити, як йому донести погляди та план розвитку країни до старших людей, які не сприймають його всерйоз через вік. Він розповідає, що передивився всі ефіри та відео, здебільшого згоден з автором, але стикається зі звинуваченнями у проросійськості та недовірою до мотивів. Готовий допомагати, але єдине, що може, — розповідати іншим, і просить поради, як бути корисним.