forum
Лента обновлена: 58 seconds ago
KMYL · 4 months ago Заявление
Оригинал ↗

Пока нет групп избранного.

«…Нова Українська Держава, базуючись на повній суверенн...

«…Нова Українська Держава, базуючись на повній суверенності своєї влади, стає добровільно в ряди нового ладу у Европі, який творить вождь Німецької Армії й німецького народу — Адольф Гітлер.

Ми мали змогу доконати Акта відновлення нашої держави саме завдяки побідам Славної Німецької Армії, яка під проводом свого великого вождя вийшла на боротьбу за цей новий лад….

….-Слава Україні! - Героям Слава!»

(Из декларации украинского государственного правления от акта 30 июня 1941 г. ) Я просто в связи с привезённым прахом решил найти документы и письма Мельника, Бандеры, Стецька и с ними связанные. Сам Мельник пишет в одной из речей мы должны освободить 45 млн украинцев от советской тюрьмы народов. Но я как с профессиональным подходом к истории не могу понять, как можно кого-то освобождать, если его не существовало. Украину сформировали большевики, ни у Грушевского, ни Петлюры, ни Скоропадского никогда не было такого государства. Ранее в истории тоже самое. Дальше допишу что-то интересное

👍 5 👎 0 💬 3 🔁 0 🧠

Комментарии (3)

Полковник Мельник 6.07.1941 р. передав через ОКW таке послання до штаб-квартири фюрера:

“Фюреру німецького народу і Верховному головнокомандувачу німецького вермахта — через ОКW Берлін через відділ абверу II Краків.

Український народ, що як мало який інший, сторіччями веде боротьбу за свою свободу, від широкого серця поділяє ідеали нової Европи. Допомога у здійсненні цих ідеалів відповідає прагненню всього українського народу. Ми, старі борці за свободу у 1918-1923 рр., просимо, щоб нам і разом з нами також українській молоді була надана честь взяти участь у хрестовому поході проти більшовицьких варварів.

Ми понесли криваві жертви впродовж боротьби, що триває вже 21 рік, особливо зараз, після жорстокого замордування такої великої кількості наших співвітчизників. З легіонами Европи ми просимо, щоб і ми могли марширувати пліч-о-пліч з нашими визволителями, німецьким вермахтом, і з цією метою просимо Вас уможливити нам утворення української бойової частини.”

…Народе! Знай! Москва, Польща, мадяри, жидова – це Твої вороги. Нищ їх. (Из речи Краевого провода ОУН 1941, но Бандеры, эти двое были еще и противниками, но при этом интеллектом одинаково не отличались. Бандеру немцы арестовали вроде раньше)

У меня вопросы к националистам того времени, это всё бывшие граждане Австро-Венгерской империи говорящие ещё скорей всего на немецком и польском. Кто для них украинец? И где границы их украинского государства до войны?

Комментарии обновлены: 4 days ago

← Назад к ленте