ИИ-аннотация: Автор проанализировал протестные настроения сторонников Тодорова в TikTok и сделал вывод, что это движение без лидеров, плана и конкретных предложений, движимое лишь эмоциями и болью. Сам автор приходит к позиции «стараться выжить», строить семью и ждать достойных лидеров с четким планом, не веря в возможность повлиять на планы глобалистов.
Bohdan Chubko
0xe982f2920bac30c3e9c6d84e1eaa629d9f694140
Всім доброго дня, цей пост не для агітації, не для розч...
Всім доброго дня, цей пост не для агітації, не для розчарування в надіях чи чомусь подібному, просто цікавинка.
Поспілкувався, та подивився ефіри в Тік токі з «пособниками», людьми які активно підтримують Тодорова. Що можу сказати з почутого та з проведеної недовгої дискусії :
люди які збираються виходити на майдан/мітинг проти влади, за мир і т д, нічого не несуть окрім звичайних людських емоці...
наблюдение, личная позиция
ИИ-текст: 25%
Аналитическая ценность: 40%
👍 7
👎 0
💬 2
🔁 0
Тодорова, який мався організовувати мітинг третього чис...
Тодорова, який мався організовувати мітинг третього числа «запакувало» сьогодні СБУ в Одесі. Теорія Є.В. Мураєва не вірна, що він проект офісу чи це все ще план офісу. Цікаві ваші думки
новость-вопрос
ИИ-текст: 10%
Аналитическая ценность: 45%
👍 4
👎 0
💬 5
🔁 0
ИИ-аннотация: Автор сообщает о задержании одесского активиста Тодорова, который должен был организовывать митинг третьего числа. Он сомневается в теории Евгения Мураева о том, что Тодоров — проект офиса, и приглашает к обсуждению.
В недавньому діалогу Є. Мураєва з Фікратом Шабановим, Є...
В недавньому діалогу Є. Мураєва з Фікратом Шабановим, Євгеній в який раз говорив про форум і затронув темі світової революції на фундаменті цього ж форуму, а саме заторкнув основні принципи демократії де народ, суспільство повинно керувати державою, а влада має бути виконувачем цих бажань. Питання постає в наступному і саме на прикладі України. Якщо уявити що почав діяти форум онлайн на державному...
вопрос, критика
ИИ-текст: 15%
Аналитическая ценность: 70%
👍 2
👎 0
💬 2
🔁 0
ИИ-аннотация: Форум как государственная онлайн-платформа прямой демократии сталкивается с проблемой радикально-национальных групп: если такое большинство сложится, оно может заблокировать смену курса. Платформа пока неэффективна в расколотой Украине без предварительной длительной работы лидера по изменению убеждений.
Хочу підняти не менш важливу тему, а саме думку про те,...
Хочу підняти не менш важливу тему, а саме думку про те, що поліція не з народом України, не захищає народ України і тому подібне. Я колишні співробітник поліції, займав посади інспектора групи реагування патрульної поліції, слідчий врззс, та інспектор поліції ппоп корд( уточнюю це для розуміння того, що всю кухню бачив з середини). Кожного дня ми особисто або через соц. мережі можемо бачити одну і...
👍 2
👎 0
💬 10
🔁 0
🧠