forum
Лента обновлена: 44 seconds ago
Bohdan Chubko ✓ · 2 months ago Заявление
Оригинал ↗

Пока нет групп избранного.

В недавньому діалогу Є. Мураєва з Фікратом Шабановим, Є...

В недавньому діалогу Є. Мураєва з Фікратом Шабановим, Євгеній в який раз говорив про форум і затронув темі світової революції на фундаменті цього ж форуму, а саме заторкнув основні принципи демократії де народ, суспільство повинно керувати державою, а влада має бути виконувачем цих бажань. Питання постає в наступному і саме на прикладі України. Якщо уявити що почав діяти форум онлайн на державному рівні як прийняття різних державотворчих рішень, як бути з радикально національними групами яких в Україні на даний момент я думаю, що немало. Що я маю на увазі, Євгеній пропонує зовсім інший вектор політики який оснований на економічному фундаменті і дружбі/партнерстві з іншими країнами і пропонує форум як основу демократії, але як ми демократично зможемо змінити курс країни якщо НАПРИКЛАД націоналістичних людей виявиться більшість? якщо більшість людей не зможе прийняти той факт що потрібно нормалізовувати взаємовідносини з Росією? В даних випадках, на мою думку, форум є не ефективною платформою, вона буде ефективною в країні в якій НАПРИКЛАД, така людина як Мураєв буде керувати 5+ років щоб справами, діями, і т д пояснити людям де їм краще жити, але не в теперішній Україні де люди в своїх думках діляться не просто на два лагеря, за і проти війни, вони діляться на багато інших категорій. ( розумію, що платформа «сира» і як пробний варіант але буду вдячний за фантазію з приводу цієї ситуації)

👍 2 👎 0 💬 2 🔁 0 🧠

Комментарии (2)

Националисты не окажутся в большинстве . Если у власти будет Евгений Владимирович и его команда то будет порядок. Ярых сторонников бендеры утихомирят быстро , качать страну агентам влияния больше не позволят .

Наведение порядков в стране и контроль за выполнением законов - дело силовиков. Силовики подчинены Правительству. Радикальные националистические силы имеют вес только при текущем политическом курсе, если политический курс сменится, "нацики" никакого веса иметь не будут. После прекращения войны смена политического курса неизбежна(иначе не будет никакого прекращения войны)

Априори, до окончания войны Форум не имеет никаких шансов стать государственной площадкой решения вопросов. После - может быть.

Комментарии обновлены: 1 hour ago

← Назад к ленте