forum
Лента обновлена: 6 seconds ago Не синхронизировано: 1
Илюшка
0xd43ce9de4ea210cba271f2a5674ff4a10da6950c

То їсть ви вірите шо лучший способ ісправить сітуацию - наказать виновних?

А главна задача ісправить сітуацию чі наказать виновних?

Давай уж на сєрьйозних щах.

Государство <- власть <- принуждєніє. Нема мєста між земельою і небом без государя. Государь неізбєжний.

Не пофігу хто принуждає: король, діктатор, большинство, мєньшинство? Вопрос в компєтєнциї управляющіх і согласії масс з положенієм дєл.

Раз щас іграють в демократію як через неї до мєрітократії прийти? Бачу тікі ценз. Імхо лучший ценз - образоватєльний. Право голоса получає тікі тей, хто усєшно прошов екзамєни. Допустім вони платні, з невозможностю перездать якійсь період і дають не вєчне право голоса. Ідєя стара як мир.

Эмоциї і не больше. Тепер чую страх, багато щас жертв тєлєвізора. Як думаєш, єсть тей, хто з дурака умного зробить може?

Коли чітаю коммєнти под старим постом, а потом вертаюсь назад - вертає не на тей пост, якій чітав, а в начало лєнти, бісить.

Ум шепче, пока слухають громкого - добра не буде. Мені ум шепче - не думай про політіку, туши гарячі голови і пахай землю, так і наладиця. Но я дурак і часто не слухаю.

Я тебе викупив, просто сам такій шо себе хватає, необшітєльний і вєчно в себе на умі, коли не зможу не сказать - скажу, уже і подписався. Просьба - троль за суть, шоб остався кісло-сладкій прикус, бо ті шо з благіми намєріньями протікають - де їх потом шукать?

А я хз, і мову знаю ідєально і язик, і ленгвіч на ц1, і шпрехаю на уровні вас дасіш шайсе, а думаю на родній рєчі. Язик це чісто способ передачі і восприятія інформації не больше, імхо, да не про то рєчь.

Політіка тєрора це в основному слєдствіє інформациї, шо люди потрєбляють. Єслі уже близько до научного - якій мєм(мімєма, погугліть шо воно значіть) запав в душу тим ти себе і щітаєш(в якось умной книжці докінза вичітав). Фаєрволи у людей од природи говняні, шо вивело на емоциї то і щітають частю "Я".

Пофігу які тєріторії там в парламенті, дурак найде раді чого палить. Сама страшна проблєм мира - люди шо хочуть бистро його лучше зробить, або благіми намєріньями вимощена дорога в ад. Нацикі не вірять, шо все роблять раді блага? До цього комісари на вірили? А до них анархісти?. . . Одне і те ж з вєка в вєк, не учімся. І тут те саме, вроді опозіция, а разніца з політикою партії меньше чім у пуми і адідаса. Хто научіть дурака?

Разум мовчіть коли говорять емоциї, приміть за істіну.

Пока чую тікі гнєв, а він не страшний. Гнєв ничого создать не може, в основному може тікі мєлко напакостить.

Не дивіця новості, на вас як на піаніно іграють там, да і всього 2 клавіши гнєв-страх. Легко ненавидить гнєвного, даже розчєлавжчувать не нада. Так і будете інструментом, накрутять і тикнуть на врага. Те саме і врагу покажуть. Ех не всі ще викупили як работає пропаганда і чого хоче од зрітєля. Того і думають помінять один тєрор на другій, а потом на третій і буде тут розруха, дурак не мамонт.

Ааа, тєрор, тобіш те саме шо щас, тікі ще страшніше? Виходить вас устраює положеніє дєл, тікі не устраює ваше положеніє в цьому? Ви хочете буть не тим кого прєслєдують, а поліцайом, ну із другім знаком. Надєюсь це емоциї послє ютубов і тіктоков говорять. Ще дракона не убили, а уже стали новим драконом, не нада так

Трухани - навязаний стандарт буржуазного общєства. Все зроблено для того, шоб у капіталістов був ринок збита, продали бібізяні нафіг не нужну штуку, шоб роскачать проізводство, а бібізяна не знає шо з цім робить. Раньше мірялись достоінством, а щас воно страдає в узком кусці ткані. Прєдлагаю запрітить вообще всю одежу, по крайньой мєрі літом, да і зімою тоже, тоді люди чаще пузіками тертись будуть, актівніше стануть, закаляця, поднімеця імунітет, поднімеця винослівость, не так будем мерзнуть коли газ отключать, очістимось од старих і слабих.

Ох, тут тролі завелись, а Женька надіявся шо буде демократія і всі на сєрьйозних щах, пока не так сталося як гадалося. Ппц як товсто, поддєржу харошу ініциатіву, авось базову цензуру, або хоть тагі і фільтри введуть, шоб лєнта в мусор не прєвращалась

А на щот образованія - да кому воно нада? Скролить лєнту можна і без школи. А ще полюбасу нада бракі по по розчоту в 14 год і шоб до 18 мінімум дві дитини родила. Да і города це пагано, нада переселять людей в табор, завести циганскіх інструкторов, хай научать нас жить.