forum
Лента обновлена: 43 seconds ago
SERHII TRYHUB · 3 months ago Инициатива
Оригинал ↗

Пока нет групп избранного.

Знову ситуація з військовим блогером з Кривого рогу,яки...

Знову ситуація з військовим блогером з Кривого рогу,який розповідав правду про те що твориться в "Скелі" та інше... Завершилось тим що з допомогою зброї зараз він захистив своє життя від невідомих...які пообіцяли повернутися в більшій кількості і зробити заплановане. Так ось що хочу сказати ,якщо вже військові повинні себе захищати від Вовиних кілерів за сказану правду,то що очікувати взагалі. Як ви вважаєте чи можливий варіант що військові почнуть протидіяти разом проти злочинної системи яку очолює Зеленський .

agree 4 (31%)
disagree 9 (69%)

Всего голосов: 13 · голосование завершено

👍 1 👎 0 💬 7 🔁 0 🧠

Комментарии (7)

Военных на ноль возят в наручниках, высаживают на позиции и говорят сиди. Военных там уже давно нет. Часть у корыта, им нормально, вторая обычные люди наловлены бусиками, они такие же, как вы, но в форме.

Защищать людей должны люди дававшие присягу народу, а они защищают свои задницы.

Суть в тому що не відомо як вже захищатись від цієї банди зеленорилого. Так як закон не працює, поліцаї відповідають повністю слову поліцаї, а коли захищаєш себе зі зброєю тепе просто ліквідують,а потім ще й терористом зроблять,як в Черкасах.....

Та просто кого наловили, пусть ищут способы убежать, а русская армия всё за нас сделает

Ви напевно не зрозуміли!!! Я проти того що коїться в країні а саме того що зараз всі безсилі проти гопніків зеленського і цього режиму, це по перше. По друге я точно не за Росію і не за Російську армію!!! Тому думайте що пишите, та якщо ви чекаєте Руську армію, то будь-ласка не провокуйте в коментарях. Я Українець ,для мене Росія інша держава з іншими людьми і менталітетом.

Прошу прощения но из Вашего текста, сделал вывод, что Вы уж "очень" украинець😏

Мені байдуже на ваші висновки,думати потрібно,і аналізувати! Тенденція така якщо починаєш когось невлаштовувати своєю думкою починаються недолугі коментарі, і звинувачення. Будьласка ....дуже чи мало українець не вашого розуму справа.Вашу думку не запитував.

Я тоже не совсем понял ?! Я не верю в "Военных" находящихся сейчас в Армии... !

Комментарии обновлены: 6 days ago

← Назад к ленте