forum
Лента обновлена: 42 seconds ago
SERHII TRYHUB ✓
0x9f1be2a7a64cada9b1c790494570e3eec98889a8

Рамон читайте внимательно! Не обобщал, и не критиковал не переврачевайте смисл поста! И причем здесь не согласны или согласны со мной и тем более причем здесь денежная поддержка? Вы сейчас что вообще настрочили?

Во первых Евгения Владимировича никто не критиковал! Во вторих в том то и дело что не бабки и розвожу етот позор точно не я!

Вот ето я понимаю мысли пошли! Всем спасибо за свои мнения!

Тут можна сказати лиш одне: рахіти кончені, кончені рахіти!

Всіх на фронт. І взимку гумовими пісюнами грітися! В мене одне питання на чому вони всі там сидять? Наче вже межа дибілізму, так ні знову щось дибілять нове....

Я надеюсь, что Евгений решает перспективные вопроси и скоро порадует хорошыми новостями.

Так дійсно задумка гарна але на перспективу,після того як дійсно наймані фірми професіонали збудують нові квартали та поділяться технологіями та можливо збудують свої виробничі потужності,доки наша країна ставатиме на ноги.

Для цього є розробники цього проекту і вони зацікавлені працювати на перспективу,розвиток форуму,я вважаю це проект який буде вдосконалюватись. А технічні моменти лежать на самих засновниках,які мають уявлення що робити для розвитку і інтеграції Форуму,тому не бачу причин для переживань!

Я маю іншу думку.... і ваша заява дійсно схожа не тільки на провокацію,а й нав'язування своєї думки! Якщо ви вирішили покинути форум,будь-ласка. Видаліть акаунт і не скигліть,і не створюйте панічної атмосфери,кожен баче ситуацію з своєї сторони!

Мені байдуже на ваші висновки,думати потрібно,і аналізувати! Тенденція така якщо починаєш когось невлаштовувати своєю думкою починаються недолугі коментарі, і звинувачення. Будьласка ....дуже чи мало українець не вашого розуму справа.Вашу думку не запитував.

Так, багато існують в вигаданому своєму світі,тільки лиш тоді починають прозрівати коли ситуація торкається власне їх.

💯 ! Я просто не продовжую далі діалог бо це марна трата часу і нервової системи!