forum
Лента обновлена: 14 seconds ago
SERHII TRYHUB ✓
0x9f1be2a7a64cada9b1c790494570e3eec98889a8
SERHII TRYHUB ✓ · 3 days ago Инициатива
Оригинал ↗

Пока нет групп избранного.

В мене одне запитання!!! Євгеній Володимирович вам не н...
В мене одне запитання!!! Євгеній Володимирович вам не набридло дивитись в форумі як вам на 90 % тут вилизують ж....пу. "Астанавитесь"! Я відношусь до всіх інших учасників з повагою,та підтримую дійсно класні ідеї. Всі інші лизуни зрозуміють до кого я звертаюсь!!! Тупо читати інколи бридко! А вам Євгеній Володимирович???
емоційна критика, виклик ИИ-текст: 15% Аналитическая ценность: 10%
agree 7 (20%)
disagree 28 (80%)

Всего голосов: 35 · до 03.11.2026 09:19

👍 4 👎 0 💬 17 🔁 0

ИИ-аннотация: Звернення до Євгенія Володимировича з критикою того, що 90% повідомлень на форумі є підлабузництвом, яке неприємно читати. Автор закликає «зупинитися» і заявляє, що поважає інших учасників і підтримує справді класні ідеї, але не толерує «лизунів».

SERHII TRYHUB ✓ · 1 month ago Заявление
Оригинал ↗

Кого ще Зеленський перепоховає? А рейтинг як був так і...
Кого ще Зеленський перепоховає? А рейтинг як був так і залишається! То потужнічає,тоді незламнічає, то плани стійкості...бля яке воно сука хворе, ну вже нормальних слів бракує...Господи та зглянся вже над Україною та її народом!
гневная критика ИИ-текст: 8% Аналитическая ценность: 15%
👍 4 👎 0 💬 2 🔁 0

ИИ-аннотация: Эмоциональный выплеск недовольства действиями Зеленского: иронично упоминаются перезахоронения, лозунги о «потужності», «незламності» и планах стойкости, а рейтинг, по мнению автора, не меняется. Финал — призыв к Богу сжалиться над Украиной.

SERHII TRYHUB ✓ · 1 month ago Инициатива
Оригинал ↗

Федоров виступив з заявою що Україна потребує виборів п...
Федоров виступив з заявою що Україна потребує виборів призидента....хм...цікаво... Йдемо до завершення Зелнного режиму та закінчення війни? Як думаєте?
мнение-вопрос ИИ-текст: 10% Аналитическая ценность: 5%
agree 3 (27%)
disagree 8 (73%)

Всего голосов: 11 · до 07.10.2026 20:29

👍 2 👎 0 💬 11 🔁 0

ИИ-аннотация: Пост упоминает заявление Федорова о необходимости президентских выборов в Украине и интерпретирует это как возможный сигнал завершения режима Зеленского и окончания войны. Автор задаёт вопрос читателям, насколько вероятен такой сценарий.

Оригинал ↗

Київ готують до відсутності тепла в зимку-почали вигото...
Київ готують до відсутності тепла в зимку-почали виготовляти списки хто потребуватиме переселення-КМДА. Тим часом хасиди прибувають до України та відпочивають в Буковелі. Без слів! Хочеться сказати "зупиніть будь-ласка я вийду"! Скільки цей дурдом може тривати! Ну як так?
емоційна критика ИИ-текст: 25% Аналитическая ценность: 10%
👍 7 👎 0 💬 6 🔁 0

ИИ-аннотация: Автор обурюється контрастом між підготовкою Києва до відсутності тепла взимку та прибуттям хасидів на відпочинок в Буковель, називаючи це дурдомом.

Оригинал ↗

Вже зачекався Евгена Мураєва! Хочеться вже почути зміст...
Вже зачекався Евгена Мураєва! Хочеться вже почути змістовну адекватну думку. Хоч не з усім з ним згоден ,але зараз бракує його думки. Так як всі говорять те що і сам бачу і знаю,хочеться реально знати більше,і до чого мусимо готуватись.
очікування ИИ-текст: 15% Аналитическая ценность: 5%
👍 10 👎 0 💬 5 🔁 0

ИИ-аннотация: Автор чекає на коментар Євгена Мураєва, бо вважає, що зараз бракує його змістовної та адекватної думки, навіть якщо не з усім з ним згоден.

SERHII TRYHUB ✓ · 2 months ago Инициатива
Оригинал ↗

Як бачемо багато проводиться кадрових політичних змін в...
Як бачемо багато проводиться кадрових політичних змін в Україні, почали показувати що несуть відповідальність ТЦК,та вище керівництво ЗСУ. Також відмовили в допомозі протиповітряних ракет. І Зебанда потрошку скиглить на рахунок ракет до ППО..... Я сподіваюсь що не дарма починають замітати за собою сліди. Дуже сподіваюсь що всі ці зміни ведуть до результату на який ми всі так надіємся,чекаємо. Я ду...
мнение-надежда ИИ-текст: 10% Аналитическая ценность: 15%
agree 13 (76%)
disagree 4 (24%)

Всего голосов: 17 · голосование завершено

👍 1 👎 0 💬 5 🔁 0

ИИ-аннотация: Автор отмечает кадровые политические изменения в Украине, включая привлечение к ответственности ТЦК и руководства ВСУ, а также отказ в поставках ракет для ПВО. Он выражает надежду, что эти изменения приведут к завершению войны осенью, и приглашает несогласных аргументировать свою позицию.

Оригинал ↗

Чи вірите в те що восени закінчиться війна, та дійсно м...
Чи вірите в те що восени закінчиться війна, та дійсно мирний договір буде заключено,підписано?
вопрос ИИ-текст: 8% Аналитическая ценность: 5%
agree 14 (64%)
disagree 8 (36%)

Всего голосов: 22 · голосование завершено

👍 4 👎 0 💬 5 🔁 0

ИИ-аннотация: Автор спрашивает, верят ли участники форума в то, что осенью война завершится и будет заключён и подписан мирный договор.

Оригинал ↗

Доброго...Пропозиція на перспективу. Щоб на майбутнє у...
Доброго...Пропозиція на перспективу. Щоб на майбутнє у Форумі відображались коментарі в автора. Так як перебуваючи онлайн не завжди пам'ятаю яка кількість коментів під яким постом,чи заявою. І не завжди вчасно відповідаю.
agree 12 (100%)
disagree 0 (0%)

Всего голосов: 12 · голосование завершено

👍 2 👎 0 💬 0 🔁 0 🧠
SERHII TRYHUB ✓ · 3 months ago Заявление
Оригинал ↗

Побачив інформацію про продаж зброї військовими. Вантаж...
Побачив інформацію про продаж зброї військовими. Вантажівку зброї хотіли продати на понад 2 млн. Гривень,як повідомляє ДБР. Тому мені і не дивно що існує великий відсото людей які підтримують продовження війни. Доки одні в окопах втрачають життя ,здоровя, і мирне населення домівки,сім'ї,життя та надію,інші мріють про те щоб війна тривала як омога довше! Для мене цікаво кому вони хотіли її продати?
👍 5 👎 0 💬 0 🔁 0 🧠
SERHII TRYHUB ✓ · 3 months ago Инициатива
Оригинал ↗

Як бачу відео з літньою жінкою яка не взяла посмертної...
Як бачу відео з літньою жінкою яка не взяла посмертної нагороди для сина "від такої влади", набрало чималої популярності. Мені цікаво як цьому відео дозволили набрати розголосу? Як думаєте це розхитування режиму Зеленського, чи дійсно медійний мобільний простір врятує українців від Режиму? Мабуть не даремно "парень с Кривого Рога", так бореться з блогерами, і тюремні сроки,і попередньо мною описа...
agree 9 (100%)
disagree 0 (0%)

Всего голосов: 9 · голосование завершено

👍 3 👎 0 💬 9 🔁 0 🧠
Оригинал ↗

Знову ситуація з військовим блогером з Кривого рогу,яки...
Знову ситуація з військовим блогером з Кривого рогу,який розповідав правду про те що твориться в "Скелі" та інше... Завершилось тим що з допомогою зброї зараз він захистив своє життя від невідомих...які пообіцяли повернутися в більшій кількості і зробити заплановане. Так ось що хочу сказати ,якщо вже військові повинні себе захищати від Вовиних кілерів за сказану правду,то що очікувати взагалі. Як...
agree 4 (31%)
disagree 9 (69%)

Всего голосов: 13 · голосование завершено

👍 1 👎 0 💬 7 🔁 0 🧠
Оригинал ↗

Вітаю! Як бачимо тцк не вважає навіть депутатів за кері...
Вітаю! Як бачимо тцк не вважає навіть депутатів за керівний апарат,і немає жодної риси поваги. Представник якого запросили до верховної зради для звіту ситуації,дійсно проігнорував Розумкова,та покинув її. От і все що треба розуміти про цих тварюк,які настільки увірували в свою безнаказаність,та що все зійде зрук...Все томущо кришує система,на чолі з Вовою. До чого я це все? Я пройшов з цими не до...
agree 15 (100%)
disagree 0 (0%)

Всего голосов: 15 · голосование завершено

👍 3 👎 0 💬 0 🔁 0 🧠
Оригинал ↗

Ще що хотів доповнити до моєї попередньї ініціативи! Як...
Ще що хотів доповнити до моєї попередньї ініціативи! Якщо деректорку яка витягла з тцк батька одинака п'ятирічної дитини хотіли звільнити з посади,але впаяли догану,яка тягне за собою зняття заробітної плати в продовж декількох місяців і певною кількістю відсотків,що це є? Це є те що геть все в корінь підконтрольне зеленій владі,це свідчить про те що тільки диктаторський геноцидний режим є основно...
agree 10 (100%)
disagree 0 (0%)

Всего голосов: 10 · голосование завершено

👍 3 👎 0 💬 0 🔁 0 🧠
Оригинал ↗

Чи рахуєте за норму коли депутатами стають спортсмени?...
Чи рахуєте за норму коли депутатами стають спортсмени? Сьогоднв О.Усик зустрівся з Трампом, цікаво яка ціль візиту?😉
agree 1 (3%)
disagree 31 (97%)

Всего голосов: 32 · до 09.04.2027 09:16

👍 2 👎 0 💬 7 🔁 0 🧠
Оригинал ↗

Повністю розігнати верховну раду!Це не притон для колиш...
Повністю розігнати верховну раду!Це не притон для колишніх відомих спорцменів,рестораторів,персон розважального жанру,та іншого... Там повинні бути свідомі люди,які розуміють яку відповідальність на себе беруть та чим займаються!
agree 58 (98%)
disagree 1 (2%)

Всего голосов: 59 · до 07.06.2027 05:54

👍 3 👎 0 💬 6 🔁 0 🧠
Оригинал ↗

Рада ухвалила новий оклад для поліцейських, їхня зарпла...
Рада ухвалила новий оклад для поліцейських, їхня зарплата зросте! В мене бракує слів! На мою думку потрібно хочаб іншим сферам виробництва порівняти зарплати до зарплат поліцейських, лише тоді розмовляти за підвищення.
agree 17 (100%)
disagree 0 (0%)

Всего голосов: 17 · голосование завершено

👍 2 👎 0 💬 0 🔁 0 🧠
SERHII TRYHUB ✓ · 4 months ago Заявление
Оригинал ↗

😅Ви це чули?О.Тягнебок поранений на фронті. Мабуть кін...
😅Ви це чули?О.Тягнебок поранений на фронті. Мабуть кінець війни точно близько,почався передвиборчий піар.Ну клоуни, ну театр,як дешево🤮.
👍 5 👎 0 💬 7 🔁 0 🧠
SERHII TRYHUB ✓ · 4 months ago Инициатива
Оригинал ↗

Обнародувати списки працівників ТЦК і поліцейских які...
Обнародувати списки працівників ТЦК і поліцейских які співпрацювали,так як ТЦКуни закрившись балаклавами надіються далі мирно жити розчинившись в потоці нормальних людей яких геноцидили,та знущались. Кожну сволоту повинні знати як не в обличчя так по паспортним даним і нехай далі спробують жити ,влаштуватись на роботу і дивитись в обличчя тим кого готові були вкинути не дивлячись на документи,ва...
agree 68 (96%)
disagree 3 (4%)

Всего голосов: 71 · до 05.06.2027 17:07

👍 1 👎 0 💬 4 🔁 0 🧠
SERHII TRYHUB ✓ · 4 months ago Инициатива
Оригинал ↗

Я часто стежу що твориться в верховній раді, та які зак...
Я часто стежу що твориться в верховній раді, та які закони приймаються ,та як ораторськи ведуть себе депутати,в той час як інші депутати можуть просто стояти і щось обговорювати...В мене давно склалось враження що показують якусь лікарню з душевно ,психічно хворими і ці хворі як мінімум приймають рішення,закони, керують країною, майбутнім,і ні грама не розуміють важливість прийнятих рішень,та нас...
agree 20 (95%)
disagree 1 (5%)

Всего голосов: 21 · до 05.06.2027 16:54

👍 1 👎 0 💬 1 🔁 0 🧠
SERHII TRYHUB ✓ · 4 months ago Заявление
Оригинал ↗

Я проти того що Мад'яр проштовхується зі своїми угорськ...
Я проти того що Мад'яр проштовхується зі своїми угорськими меншинами так як це повід для інших межуючих з Україною держав заявляти щось подібне! Вже є наукою Росія зі своїми російськомовними громадянами іт.д....на донбасі. Так від держави залишиться невеличка тереторія! Режим гнати ,державу тримати хоч в тому складі в якому вона зараз існує,а далі дипломатія та розвиток країни всілякими можливими...
👍 5 👎 0 💬 4 🔁 0 🧠